Duiven Bond


postduiven.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Duiven Bond
BelgiŽ
BelgiŽ
http://www.kbdb.be

Duitsland
Duitsland
http://www.brieftaube.de

Engeland
Royal pigeon racing association
http://www.rpra.org

Frankrijk
Frankrijk
http://www.colombophiliefr.com

Npo
Npo
http://www.npo.nl

Gerelateerd
 • Na diefstal staat hondje Tati voortaan 'op slot'
  ARNHEM - Nooit zal Monique Fischer haar Tati zomaar even achterlaten als ze in het Spijkerkwartier een boodschapje doet.
 • Op stap met Dirk Scheele op de boerderij
  Dirk Scheele komt maandag 23 februari naar Crown Theater Aalsmeer, met een voorstelling om 11.00 en een om 14.00 uur.
 • De laatste Oostfronters
 • Kachelen over boerenerven
  Wat is het toch lekker om na een stevige winterwandeling achter de kachel te kruipen met een kop warme chocolademelk. Kachel? Ja, weet u nog, voordat we overgingen op cv of stadsverwarming hadden we gashaarden. Ze werden gemaakt bij Dru in Ulft of Pelgrim in Gaanderen. We reisden erheen en zagen weer eens hoe mooi de Achterhoek is.
 • Perzikbomen verboden in Lelystad
  Regels. Daar hebben we er in Nederland een heleboel van. Ook elke gemeente heeft zijn eigen set geboden en verboden. Die staan in de APV: De Algemene Plaatselijke Verordening. Zo staat daar bijvoorbeeld in dat je jouw auto niet in een bloemperk mag parkeren. Gemeenten kunnen er ook voor kiezen om eigen regels op te nemen in de verordening. Omroep Flevoland bericht de komende twee weken over de meest bijzondere regels uit de Flevolandse APV's. Perzikbomen In Lelystad zijn perzikbomen verboden. Het klinkt als een verbod uit een sprookje, maar is werkelijkheid in de provinciehoofdstad. Navraag bij de gemeente waarom perzikbomen dan verboden zijn levert een vaag antwoord op. Ze zouden schadelijk kunnen zijn voor suikerbieten. Maar dat is raar want geen enkele andere Flevolandse gemeente heeft deze bepaling in de APV opgenomen. Onbekend Ook de Lelystadse perzikboomkweker Wim Bruinekool heeft geen idee waar de regel vandaan komt. Hij wist zelfs helemaal niet van het bestaan af. Hij kweekt bi...

 • Privacybeleid