Duiven Bond


postduiven.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Duiven Bond
BelgiŽ
BelgiŽ
http://www.kbdb.be

Duitsland
Duitsland
http://www.brieftaube.de

Engeland
Royal pigeon racing association
http://www.rpra.org

Frankrijk
Frankrijk
http://www.colombophiliefr.com

Npo
Npo
http://www.npo.nl

Gerelateerd
 • Vredeswand MH17 slachtoffers onthuld In de Grote Kerk van ..
  Op 18 juli as word de zogeheten Vredeswand ter nagedachtenis van de slachtoffers van de Malaysia Airlines MH17 vlucht onthuld. Het gaat daarbij om twee grote vleugels van 7,5 meter waarop 298 Vredeshuizen in de vorm van witte vogelhuisjes zijn bevestigd. Elk huisje representeert ťťn van de slachtoffers. En ieder huisje is voorzien van een tekst in goud geschreven.
 • 150 mensen denken mee over 'huiskamer' Alblasserdam
  150 inwoners van Alblasserdam kwamen vorige week naar het stadhuis om mee te discussiŽren over de ideeŽn voor de herinrichting van het Raadhuisplein. De avond
 • Postduiven vliegen weer
  RIJSSEN/ ENTER - Na een lange winter en een koud voorjaar was zaterdag 20 april dan eindelijk de aftrap van het vliegseizoen 2013. De postduiven zijn gedurende de winter vertroeteld door onze jeugdige deelnemers, en het verenpak was vrijdag bij de inkorving van de duiven dan ook tiptop in orde.
 • Jan van den Hurk: 'Duivenmelken is mijn leven'
  BENNEKOM - Jan van den Hurk, een duivenmelker in hart en nieren. Aan de buitenkant van zijn huis valt het al af te lezen. Het naambordje en de raamdecoratie: beide duifvormig. Eenmaal binnen pronken de afbeeldingen en prijzen van duiven.
 • ReŁnie ADO bij Oranjeplein-Postduiven
  Op 28 maart zal bij Oranjeplein-Postduiven, een club waar veel oud-ADO-ers rondlopen, een ADO-reŁnie worden gehouden. Speciaal is dat er dan ook een wedstrijd wordt gespeeld tussen de regionale A- en B-teams uit 1988. Tijdens deze wedstrijd zal onder anderen†Maurice Steijn, de huidige trainer van ADO Den Haag, acte de prťsence geven.
 • Er staan 5 links op deze pagina.
  Privacybeleid