Duiven Bond


postduiven.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Duiven Bond
BelgiŽ
BelgiŽ
http://www.kbdb.be

Duitsland
Duitsland
http://www.brieftaube.de

Engeland
Royal pigeon racing association
http://www.rpra.org

Frankrijk
Frankrijk
http://www.colombophiliefr.com

Npo
Npo
http://www.npo.nl

Gerelateerd
 • Tentoonstelling PV Vitesse
  Beilen - Nu de regels rond de vogelgriep versoepeld zijn kan Postduiven Vereniging Vitesse zaterdag 20 december de jaarlijkse tentoonstelling houden. Bij PV Vitesse in Beilen komt dit jaar de heer Jansma uit Smilde als keurmeester de duiven keuren.
 • Haal WordPerfect terug: lofrede op de prikkelvrije tekstve..
  WordPerfect 5.1 was goed, die eenvoud missen we nu. Weg met de tekstverwerker die uit zichzelf aan de slag gaat, vindt socioloog Herman Vuijsje. Precies vijfentwintig jaar geleden kwam het op de markt: WP 5.1, het succesvolste tekstverwerkingssysteem van WordPerfect. Het was de laatste WP-versie onder MS DOS, vůůr de introductie van Windows, dat met
 • Liveblog: Vogelgriep
  RTV Utrecht hield de afgelopen weken een liveblog bij over de vogelgriep. De uitbraak begon 15 november op een boerderij in Hekendorp (gemeente Oudewater). 150.000 kippen werden geruimd en ook op andere bedrijven werd het virus geconstateerd. Het liveblog is inmiddels gesloten. Hieronder vindt u de ontwikkelingen van dag tot dag.
 • Konijn uit Almelo belandt in Achterhoek
  ALMELO ? Daar zit je dan met een tam konijn dat niet van jou is. Ma≠rit Scheffer uit Almelo zag dinsdagochtend rond zes uur het dier in haar tuin. Lichtbruin en gewend aan mensen, beslist geen wild exemplaar.
 • Spoelstra spreekt: Kwiebes
  5 november 2014 - Als ik mijn aangifte niet op tijd inlever of niet goed invul, dan krijg ik een boete. Andersom, als de Belastingdienst haar zaakjes niet op orde heeft, dan...
 • Er staan 5 links op deze pagina.
  Privacybeleid